Horoszkóp

Kos

Kos

Kedves Kos! Reggel arra ébredsz, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy. Semmi sem izgat különösebben. Mindent úgy fogadsz el, ahogy odakínálják, környezeted nem kis meglepetésére. Talán a kezdõdõ tavaszi fáradtság teszi, de ma szokatlanul jámbor vagy. Eszedbe sem jut, hogy bárkit is felöklelj.

Bika

Bika

Kedves Bika! Úgy ébredsz, mint gyermekkorodban: tested, lelked könnyû, kipihented magad. Jókedvû, vidám vagy, még útközben is a reggel hallott dallamot dudorászod. Munkahelyeden minden akadálytalanul megy a maga útján úgy, ahogy kell. Több fontos tárgyalásod is van, nem okozhatnak nehézséget.

Ikrek

Ikrek

Kedves Ikrek! Amikor meglátod a jól ismert arcokat, heves vágyat érzel magadban, hogy újakat láss helyettük, hisz már annyira megszoktad õket. Pontosan tudod, mire hogyan fognak reagálni, mit éreznek, mit terveznek. Merõ megszokás, csak éppen fogalmad sincs róla, hogyan lehetne változtatni ezen.

Rák

Rák

Kedves Rák! Aprólékos munkát kellene megoldanod, de nem igazán lelkesít a lehetõség. Nem szereted a hétköznapi feladatokat. Annyira tudsz szenvedni, hogy idõnként önbizalmadat is elveszted. Holott nem más ez, mint lustaság. Ha valamihez nincs kedved, könnyen ráfogod, hogy nem vagy képes elvégezni.

Oroszlán

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Reggel, mielõtt rányitnád szemedet a világra, határozd el, hogy ezt a napot kellemesen töltöd. Mindez még nem zárja ki a kemény, céltudatos munkát. Ha mégis elmulasztottad volna, sebaj! Sosem késõ olyan döntést hozni, ami megkönnyíti életedet. Este társasági sikerekre számíthatsz.

Szűz

Szűz

Kedves Szûz! Helyesen döntöttél. Bölcs döntésed hosszú távon befolyásolja életedet. E feszült nap után megérdemelsz egy kellemes délutánt. Legjobban teszed, ha barátaid társaságában oldódsz fel, már csak azért is, mert õk is tartogatnak meglepetéseket neked. Ennyi jó hír megérdemel egy ünneplést.

Mérleg

Mérleg

Kedves Mérleg! Kedvezõen alakulnak pénzügyeid. Ne riadj vissza kisebb befektetésektõl, nyerhetsz rajta. Mi több, nyugodtan adj tippeket barátaidnak is. Ha megfogadják tanácsodat, hálásak lesznek érte. Este szeretteid körében örömmel állapítod meg, hogy az események hatására igen jól érzed magad.

Skorpió

Skorpió

Kedves Skorpió! Lehetõséged adódik arra, hogy megszabadulj a napi rutintól, és – ha csak kis idõre is – felhõtlenül élvezd az életet. Vetkõzd le gátlásaidat, szorongásodat, felejtsd el a szorító mindennapi gondokat, és legalább ma ne vegyél tudomást korlátaidról. Életed kusza szálait ne ma bogozd ki.

Nyilas

Nyilas

Kedves Nyilas! Szereplési vágyadat ma kiélheted a munkahelyeden, ugyanis kiváló alkalom adódik elképzeléseid elfogadtatására, mások meggyõzésére. Pénzügyi helyzetedben is könnyen állhat be kedvezõ fordulat. A sors összehozhat egy befolyásos ismerõsöddel. Itt az ideje, hogy segítséget kérj tõle.

Bak

Bak

Kedves Bak! Meglepõen gyorsan egyezségre jutsz megrögzött ellenlábasaiddal is. Magabiztosan állsz a lábadon. Régen húzódó ügyeket érdemes most napirendre tûzni, végre megoldás születik. A rugalmasság mindenekelõtt kötelezõ a részedrõl. Az agytornát sikerrel egészítenék ki a testi gyakorlatok is.

Vízöntő

Vízöntő

Kedves Vízöntõ! Fáradt és levert vagy, fáj a fejed. Valahogy semmi sem jó. Az egészséges életmódra vonatkozó fogadalmaidat mindenesetre tartsd be, és az sem ártana, ha fontolóra vennéd a dohányzásról való leszokást. Estére jobban érzed magad, és kedvesed is kiváltságos percekkel ajándékoz meg.

Halak

Halak

Kedves Halak! Elfelejtett ismerõs bukkanhat fel a távoli múltból. Közelsége édesen keserû emlékeket juttat eszedbe. Tudod, hogy vannak dolgok, melyeket jobb nem megbolygatni, most mégis szívesen tennéd. Vajon nem vagy túl önzõ? Hiszen lehet, hogy a másiknak mély fájdalmat okoznál közeledéseddel.

Nagyvárad (Bihar)
4C
Változóan felhős
Szél: SSW 19 km/h
Ma: 3C min • 6C max
3C - 6C
szerda
6C - 10C
csütörtök
0C - 9C
péntek
1C - 7C
szombat
3C - 7C
vasárnap
Margitta (Bihar)
4C
Változóan felhős
Szél: SSW 19 km/h
Ma: 3C min • 6C max
3C - 6C
szerda
6C - 10C
csütörtök
0C - 9C
péntek
1C - 7C
szombat
3C - 7C
vasárnap
Székelyhíd (Bihar)
4C
Változóan felhős
Szél: SSW 19 km/h
Ma: 3C min • 6C max
3C - 6C
szerda
6C - 10C
csütörtök
0C - 9C
péntek
1C - 7C
szombat
3C - 7C
vasárnap